Watector auttaa ehkäisemään vesivahinkoja

Ideal Keittiöt on nyt virallinen Watector-jälleenmyyjä. Watector -vesivuotohälytin on kotimainen innovaatio ja täysin uudenlainen ratkaisu vesivahinkoja vastaan. Se minimoi vesivahinkoriskit ja homeongelmat.

Watector suojaa laajasti

Jopa puolessa talouksista löytyy kosteusvaurio. Vaurioista syntyy mittavia taloudellisia ja terveydellisiä haittoja. Vahinkojen määrät ovat edelleen kasvussa.

Watector on täysin uudenlainen vesivuotohälytin. Se koostuu sensorimatosta ja hälytinyksiköstä, joka on helppo ja nopea asentaa. Watectorin voi asentaa useisiin eri kohteisiin ja turvata näin laajan alan. Asennukseen ei tarvita mitään erikoisia työkaluja eikä asennuskokemusta.

Perinteiset markkinoilla olevat vuotohälyttimet ovat täsmähälyttimiä ja suojaavat siten vain pienen alan kerrallaan. Watectorin avulla saat kattavan suojan, koska koko sensorimatto reagoi kosteuteen. Siksi myös piilevät vesivuodot on helppo havaita.

Watector on uutuustuote, jollaista ei ole aikaisemmin ollut markkinoilla.

Tuote on täysin kierrätettävä.

Vakuutusyhtiöiden suosittelema

Monet vakuutusyhtiöt suosittelevat Watectoria. Esimerkiksi Keskinäinen Vakuutusyhtiö TURVA ja IF on yhteistyössä WATECTOR tuoteinnovaation kanssa. Turvan ja If:in kotivakuutuksen asiakkailla omavastuuta ei vähennetä jos kohteeseen asennettu Watector -turvatuote on oleellisesti vähentänyt vesivahingon määrää.

Watector on täysin muokattavissa

Sensorimatto on painettavaa elektroniikkaa. Sitä voidaan muokata leikkaamalla sensorimatto asennustilan vaatimaan muotoon. Siksi Watectoria voidaan käyttää useissa eri asennus- ja käyttökohteissa.

Watector Vesivuotohälytin voidaan asentaa esimerkiksi keittiön allaskaapiston alle, astianpesukoneen alle, kylmälaitteen alle, vesivaraajan alle, käyttöveden jakotukin alle tai muuhun paikkaan, jossa voi olla mahdollinen vesivuotoriski. Lisävarusteena saatavan jatkokaapelin avulla hälytinyksikön voi tarvittaessa sijoittaa haluamaansa paikkaan, kuten esimerkiksi allaskaapiston tai astianpesukoneen alle asennettaessa voidaan hälytinyksikkö tuoda jatkokaapelilla kaapiston sisälle.

Palkittu tuote

Watector on kotimainen tuote ja sille on myönnetty Suomen Avainlippu-diplomi sekä Finanssialan Keskusliiton Sertifikaatti. WATECTOR on on myös voittanut SUOMEN LAATUKESKUKSEN Laatuinnovaatio kilpailun QUALITY INNOVATION AWARD 2017 Kunniamaininnan. Kunniamaininta luovutettiin Helsingissä Slush tapahtumassa joulukuussa 2017.

Watectorin voit ostaa keittiöösi kaikista Idealin myymälöistä ympäri Suomen.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika