Keittiökalusteita voi käyttää myös muussa sisutuksessa

Monesti ajatellaan, että keittiöliike myy vain keittiöitä. Meiltä Ideal-keittiöstä saa keittiökalusteiden lisäksi myös kylpyhuonekalusteita, komeroita ja liukuovikaapistoja. Keittiöön suunniteltuja kaappeja ja kalusteita voi hyödyntää kotona ja työpaikoilla muutenkin, kuten vaikka vitriineissä, tv-tasoissa, tietokonepöydissä, liikuteltavissa saarekkeissa jne. Keittiökalusteet sisustuksessa muuntuvat moneen tarpeeseen ja niistä voidaan räätälöidä mittojen mukaisia ratkaisuja.

Keittiökalusteet sisustuksessa ja eri käyttötarkoituksissa

Kaappeja on eri korkeuksia ja näin löytyy paljon erilaisia käyttötarkoituksia astiasäilytyksestä eteisen lipastoihin. Korkeat vitriinikaapit täytyy tukea seinään välttääkseen kaatumisen. Lasiaukko-ovilla ja sisäänasennetuilla valoilla saa vitriinikaappeihin luksusta ja kodin lempiastiat kauniisti esille. Kaapit voi olla myös pomppusaranoilla, kirjat ja mapit saa piiloon näkyvistä ja kaapistosta tulee linjakas.

Voit rakentaa kaapeistamme tv-tason. Tässä viritinvahvistin ja muut laitteet piilotettu kaappiin ja ne toimivat infrapunalähettimellä. Muistathan kuitenkin huomioda riittävän ilmankierron, jotteivat laitteet kuumene liikaa.

Matalassa lipastossa voi säilyttää vaikka lakanat ja pyyhkeet olohuoneen puolella. Samalla se tuo olohuoneeseen pöytätilaa viherkasveille, valokuville, koriste-esineille ja matalana antaa huoneeseen ilmavuutta.

Rakenna yläkaappien rungoista mappi- ja kirjakaappeja.

Korkeista keittiön seinäkaapeista rakennettuun senkkiin saa hyvin juhla-astiat, viinilasit, kattaustarvikkeet ja kynttilät.

Saarekkeessa huomioitava ettei tee liian isoa, jotta saareketta voi vielä liikuttaa painavien astioidenkin ollessa sisällä.

Eteiseen voi tehdä istumapenkin matalammista laatikostoista, näin on kenkien laiton jälkeen helppo napata pipot, käsineet ja muut varusteet uloslähtiessä mukaan. Liikuteltavat saarekkeet ovat tulleet muotiin. Liian suurta saareketta ei kuitenkaan kannata tehdä, jotta liikuteltavuus säilyy.

Myös työpiste onnistuu muun muassa laminaattitasolla ja säädettävillä jaloilla. Laminaattitasoja saa myös muotoiltuna ja näin voi toteuttaa konttorille pyöristetyn kulmapöydänkin.

Erikoismittaan valmistettu työpiste kotiin tai töihin. Säädettävillä jaloilla voi tiputtaa tason ergonomiselle korkeudelle.

Vain mielikuvitus on rajana siinä, miten voit ottaa käyttöön mallistoidemme kaapit, tasot ja keittiökalusteet sisustuksessa.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika