Ideal istuu kaikkiin koteihin

Ideal Keittiöt Oy on suomalaisella yhteistyöllä luotu kotimainen yritys, jonka juuret ovat Pohjanmaalla. Viimeisen 30 vuoden aikana olemme kalustaneet yli 325 000 kotia keittiöistä kylpyhuoneisiin ja muihin kodin tiloihin. 

Meillä on laaja myymäläverkosto ympäri Suomen, markkinoiden laajin tuotevalikoima sekä ammattilaiset, jotka tuntevat tuotteemme ja ymmärtävät erilaisten elämän ja arjen tilanteiden päälle. Olemme myös yritysten suosima kiintokalustekumppani.

Ketjumme työllistää noin 70 henkilöä myynnissä, varastoilla ja hallinnollisissa tehtävissä. Liikevaihtomme oli vuonna 2021 yli 20 miljoonaa euroa.

Design from Finland

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt meille Design from Finland -tunnuksen. Design from Finland kertoo, että yritys on investoinut suomalaiseen suunnitteluun.

Idealin mallistoista vastaa kotimainen tiimi, jonka suunnittelun lähtökohtana ovat käytännöllisyys ja kestävyys, unohtamatta monessa kodissa suosittua yksinkertaisen tyylikästä ja ajatonta ilmettä.

Myös kalusteidemme materiaalit ovat erittäin laadukkaita, aikaa kestäviä niin toiminnallisuutensa kuin ulkonäkönsä puolesta. Moni remontoi esimerkiksi keittiön vain kerran elämässään, joten kalusteiden on tarjottava pitkää käyttöikää ja silmää miellyttävää tyyliä.

Vastuullisuus

Idealilla arvomme ovat luonnosta sekä toisista huolehtiminen. Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme.

Toimimme kaikkien ympäristöstandardien ja lakien mukaan. Valitsemme kaikki tuotannossa käytettävät materiaalit siten, että ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet, ja kierrätämme kaikki pakkausmateriaalit. Hyödynnämme suuren osan ylijäämäpaloista joko pakkauksissa tai muissa toiminnoissamme. Noudatamme ISO 9001, ISO 14001 -standardia. Meille on myös myönnetty puun alkuperän seurannan FSC®C116274-sertifikaatti. Komeroillemme on myönnetty arvostettu Pohjoismainen Joutsenmerkki!

Tuotteemme valmistetaan pääosin Suomessa ja Virossa. Osa tuotteistamme tuotetaan sopimusvalmistajillamme EU:n alueella. Jos haluat tietää tarkemmin oman keittiösi alkuperästä, voit kysyä sitä omalta myyjältäsi!

Lue lisää Idealin ympäristövastuusta täältä.

Toisista huolehtiminen näkyy halussamme olla vastuullinen ja luotettava työnantaja, työntekijöidemme kouluttautumisen kannustamisessa sekä yhdenvertaisuuden korostamisessa. Haluamme luoda turvallisen ja mukavan ympäristön kaikille työntekijöillemme kuin asiakkaillemmekin.

Oletko ideaali työntekijä?

Haemme jatkuvasti arjen sankareita työskentelemään myymälöissämme ympäri Suomen. Arvostamme aktiivisuutta, halua tarttua haasteisiin ja hyvää asennetta. Lähetä avoin hakemuksesi cv:n kera osoitteeseen: rami.jokirinta@idealkeittiot.fi.

Ota myös seurantaan somemme Facebook ja Instagram, niin pysyt ajan tasalla toiminnastamme.

Anna meille palautetta!

Oman keittiön ja kodin uudistaminen on aina tärkeä asia, ja haluamme antaa asiakkaillemme siitä parhaan mahdollisen kokemuksen. Palaute on meille erityisen tärkeää, jotta kykenemme saavuttamaan tavoitteemme.

Kerro siis risut ja ruusut lähettämällä meille viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@idealkeittiot.fi

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika