Tilaa palvelu tai asenna itse

Jos omat taitosi eivät taivu meiltä hankkimasi keittiön, kylpyhuoneen tai muiden kalusteiden asennukseen, hyödynnä Idealin asennus­palvelu!

Tilaa kalusteet paikoilleen asennettuina ammattilaistemme toimesta. Voit myös tilata kalusteet osissa ja hoitaa kokoamisen sekä asennuksen omin käsin. Kokoaminen hoituu todella helposti kalusteissamme olevan Click-rakenteen ansiosta – ohesta löydät lisätietoa Clickistä sekä asennusohjeet.

Muistathan, että voit varata myymälöihimme aina ilmaisen suunnittelu­ajan esimerkiksi uutta keittiötäsi varten, tarvitset asennus­palvelua tai et. 

Click – kasaa tukevasti ilman työkaluja

Olemme ottaneet käyttöömme edistyksellisen, aivan uudenlaisen kaappien Click-runkorakenteen! Rakenteessa on lattialaminaateista tuttu liitos, joten kaapinosat vain painetaan yhteen ja tukeva rakenne on valmis. Liitokset asettuvat kuin itsestään oikeaan kulmaan etkä tarvitse ruuveja, liimoja tai työkaluja. Osiakin on paljon vähemmän kuin perinteisissä tappiliitoskaapeissa.

Myös Click-kaappien mittatarkkuus on perinteistä kaappia parempi ja liitokset ovat kestävämpiä, joten kaappien käyttöikä on pitempi. Lisäksi kaapit kiinnittyvät toisiinsa tiiviisti, joten niiden väliin ei jää rakoja eivätkä kaapit pääse ajan myötä vääntyilemään.

Click-kaappi jättää pienemmän hiilijalanjäljen kuin perinteinen keittiökaappi! Tehokkuus kuljetuksessa ja kasaamisessa säästää aikaa, rahaa sekä luontoa. 

Katso asennusvideo tästä! »

Vinkkejä asennukseen

Kurkkaa Idealin YouTube-kanavalta vinkkejä asennukseen!

Idealin YouTube-kanava »

Ohjeet

Kaappien kokoamis- ja asennusohjeet

Kaikki ohjeet ovat PDF-muodossa.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika