Ostajalle

Uusi keittiö on iso, usein vain kerran elämässä tehtävä investointi. Käytännön asiat voivat mietityttää, etkä välttämättä ole ihan varma, miten prosessi etenee. Ei hätää. Me Idealilla haluamme tehdä kodin remontoinnista mahdollisimman helppoa juuri sinulle. Suunnittelijamme sitoutuvat auttamaan sinua kaikissa projektin vaiheissa!

Ostajalle-osioon on kerätty kaikki sellainen informaatio sekä tärkeät linkit, joita voit tarvita ostaessasi keittiötä. Jos kaipaat vielä lisää informaatiota, ota rohkeasti yhteyttä lähimpään myymälääsi, tai sinua jo palvelleeseen myyjään!

Mitä keittiön hankintaprosessiin kuuluu?

1. Tarve remontille tai rakentamiselle. Ostoprosessi alkaa aina tarpeesta. Haluatko päivittää uuteen ilmeeseen, vai tarvitsetko lisää toiminnallisuutta?

2. Budjetti. Budjettia kannattaa miettiä jo ennen suunnittelutapaamista, jotta suunnittelijamme osaa auttaa sinua parhaansa mukaan. Jos budjetin pohtiminen on hankalaa, auttavat suunnittelijamme sinua mielellään pohtimaan sopivaa hintahaitaria. Voit myös kurkata blogipostauksemme keittiöremontin hinnasta.

3. Keittiön mittaaminen. Ennen suunnittelutapaamista kannattaa mitata vanha keittiö tai tila, johon keittiö on tulossa. Ohjeet siihen löydät täältä.

3. Suunnittelutapaaminen. Varaa suunnitteluaika lähimpään myymälääsi. Muista kurkata ohjeet, mitä ennen suunnittelutapaamista kannattaa tehdä!

4. Tarjouksen hyväksyminen ja tilaus. Kun olette saaneet keittiön suunniteltua, myyjä lähettää sinulle tarjouksen. Hyväksyttyäsi tarjouksen tuotteet tilataan.

5. Toimitus. Toimituksen voit vaita haluamallesi päivälle. Tuotteet voidaan toimittaa kasattuna tai osina. Voit myös halutessasi noutaa tuotteet Vantaalta tai Oulusta.

6. Asennus. Rungoissamme on kätevä Click-kasaus, joka helpottaa asennusta. Voit myös halutessasi tilata tuotteet valmiiksi kasattuna, tai ostaa asennuksen lisäpalveluna. Asennusohjeet löytyvät täältä.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi, ja autamme sinua mielellämme!

Sopimus- ja toimitusehtomme

Ennen tilauksen tekemistä on tärkeää lukea läpi sopimus- ja toimitusehtomme. Ehdot ovat tulostettavissa täältä, ja ne löytyvät aina myös lähimmästä myymälästäsi. Halutessasi voitte käydä ehdot yhdessä suunnittelijan kanssa läpi. Huomioithan, että tehdessäsi tilauksen sitoudut noudattamaan toimitusehtojamme.

Käytössämme on sekä omat sopimus- ja toimitusehtomme sekä alamme yleiset ehdot. Suosittelemme sinua tutustumaan molempiin ajatuksella. Molemmat ehdot löydät täältä.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika