Keittiöt

Elämät ovat erilaisia, siksi on Ideal Keittiöt! Käy kotonasi sitten kuhina, arkesi rytmi on rauhallinen tai tyyli on sinulle toimintoja tärkeämpää, keittiötoiveesi täyttyvät meillä. 

Valitse ammattilaistemme avulla kaapit, tasot, kodinkoneet ja kaikki se, mitä tarpeesi täyttävään, kestävään keittiöön kuuluu. Mallistomme on laajuudessaan markkinoiden parhaita, ja kaapeissamme on kokoamisen helppouden takaava Click-rakenne, josta voit lukea lisää asennus-sivulta.

Varaa ilmainen suunnitteluaika myymälään.

Varaa suunnitteluaika »

Fiilistele ja tutkiskele

Tällaisia Ideal-keittiöt voivat olla. Ja totta kai paljon muutakin! Kuvien takaa löydät kussakin keittiössä käytetyt tuotteet. Tutustu ja anna meidän laatia sinulle mieleisesi kokonaisuus.

Kesäkampanja

Lumi-malliston ovet -90 %
Muut ovet -50 %

Lue lisää »

Keittiöihin liittyviä blogitekstejä

Ideoita Keittiö

Keittiöremontti-ideoita ja muistilista

Kun haaveilet uudesta keittiöstä, kaipaat varmasti keittiöremontti-ideoita, inspiraatiota ja ohjeistusta projektin eri vaiheisiin. Olemme koonneet tähän blogikirjoitukseen parhaat vinkkimme keittiöremontin suunnitteluun ja loppuun vielä kätevän muistilistan.

Ideoita Keittiö

Pienen keittiön tilaihmeet Idealin tapaan

Pieni keittiö sopii varsin monen elämään ja arkeen. Joskus kuitenkin laskutilaa saattaa tuntua olevan liian vähän, ja laatikoita sekä kaappitilaa kaipaisi enemmän.

Ideoita Keittiö

Väriä keittiöön

Keittiön tulisi olla käyttäjälleen mieleinen. Hyvä keino tuoda persoonaa näkyviin on käyttää värejä. Tässä blogissa kerromme vinkkejä siihen, miten värit voi ottaa huomioon keittiösuunnittelussa.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika