Keittiöt

Elämät ovat erilaisia, siksi on Ideal Keittiöt! Käy kotonasi sitten kuhina, arkesi rytmi on rauhallinen tai tyyli on sinulle toimintoja tärkeämpää, keittiötoiveesi täyttyvät meillä. 

Valitse ammattilaistemme avulla kaapit, tasot, kodinkoneet ja kaikki se, mitä tarpeesi täyttävään, kestävään keittiöön kuuluu. Mallistomme on laajuudessaan markkinoiden parhaita, ja kaapeissamme on kokoamisen helppouden takaava Click-rakenne, josta voit lukea lisää asennus-sivulta.

Varaa ilmainen suunnitteluaika myymälään.

Varaa suunnitteluaika »

Fiilistele ja tutkiskele

Tällaisia Ideal-keittiöt voivat olla. Ja totta kai paljon muutakin! Kuvien takaa löydät kussakin keittiössä käytetyt tuotteet. Tutustu ja anna meidän laatia sinulle mieleisesi kokonaisuus.

Keittiöihin liittyviä blogitekstejä

Keittiö Yleinen

Keittiöremontin hinta ja 9 säästövinkkiä

Mitä keittiöremontti maksaa? Siinäpä hyvä kysymys. Heti alkuun varoitus, että tästä kirjoituksesta et tule vastausta löytämään, sillä keittiöremontin hinta on pitkälti remontoijan itsensä päätettävissä.

Ideoita Keittiö

Miten teen avokeittiöstä hyvännäköisen?

Avokeittiö kuuluu moneen pieneen kaupunkikotiin, jossa se on sijoitettu heti eteisen yhteyteen tai muutaman askeleen päähän peremmällä asuntoon. Tällaisissa huoneistoissa keittiö on yhtä samaa tilaa olohuoneen tai koko asunnon kanssa, usein pätkä pitkää huoneiston seinämää.

Ideoita Keittiö

Mökkikeittiö kuntoon – näillä vinkeillä onnistut

Mökki on monen suomalaisen lempipaikka. Siksi myös mökille kannattaa suunnitella keittiö, jossa kokkaaminen on sujuvaa ja joka miellyttää omaa silmää. Tässä blogissa kerromme vinkkejä täydellisen mökkikeittiön suunnitteluun.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika