Muut tilat

Tuotteistamme valmistetaan myös tv-tasoja, penkkejä, senkkejä, lelulaatikoita ja vaikka mitä muuta, mikä käyttötarkoitus sitten onkaan. Mielikuvitukselle on aina tilaa, kun Ideal on kalusteittesi asialla!

Kodinhoito­huoneet

Näppärä säilytys kaapeista koreihin, pyykkipuuhat mahdollistavat kodinkoneet ja riittävät laskutasot tekevät toimivan kodinhoitohuoneen. Tänne talon toiseen eteiseen tullaan usein ulkoleikkien ja harrastusten lomasta, mikä on fiksua huomioida tuotevalinnoissa.

Varaa suunnitteluaika »

Idealin esimerkit

Nämäkin kalusteet on tehty tuotteillamme. Tilaa vaikka samainen toteutus tai muuntele makuusi!
Kalusteissa käytetyt tuotetiedot löydät kuvan takaa. 

Blogipostauksia tästä aiheesta

Keittiö Yleinen

Keittiön suunnittelu keittiöiden ammattilaisen vaatimuksilla

Monia varmasti kiinnostaa, miltä näyttää keittiöammattilaisen oma keittiö ja millaisia asioita siellä on huomioitu. Onko siellä kaikki uusimmat hilavitkuttimet ja trendivärit? Vai onko se klassinen tarkkaan harkittu kokonaisuus?

Yleinen

Aamiaiskaappi – Hitti vai huti?

Aamiaiskaappi on muutamien viime vuosien aikana kehittynyt keittiökalustetrendistä monen keittiöremontoijan suosimaksi keittiökalusteeksi, joka on tullut jäädäkseen.

Keittiö Yleinen

Keittiöremontin hinta ja 9 säästövinkkiä

Mitä keittiöremontti maksaa? Siinäpä hyvä kysymys. Heti alkuun varoitus, että tästä kirjoituksesta et tule vastausta löytämään, sillä keittiöremontin hinta on pitkälti remontoijan itsensä päätettävissä.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika