Muut tilat

Tuotteistamme valmistetaan myös tv-tasoja, penkkejä, senkkejä, lelulaatikoita ja vaikka mitä muuta, mikä käyttötarkoitus sitten onkaan. Mielikuvitukselle on aina tilaa, kun Ideal on kalusteittesi asialla!

Kodinhoito­huoneet

Näppärä säilytys kaapeista koreihin, pyykkipuuhat mahdollistavat kodinkoneet ja riittävät laskutasot tekevät toimivan kodinhoitohuoneen. Tänne talon toiseen eteiseen tullaan usein ulkoleikkien ja harrastusten lomasta, mikä on fiksua huomioida tuotevalinnoissa.

Varaa suunnitteluaika »

Idealin esimerkit

Nämäkin kalusteet on tehty tuotteillamme. Tilaa vaikka samainen toteutus tai muuntele makuusi!
Kalusteissa käytetyt tuotetiedot löydät kuvan takaa. 

Kesäkampanja

Lumi-malliston ovet -90 %
Muut ovet -50 %

Lue lisää »

Blogipostauksia tästä aiheesta

Keittiö Yleinen

Mitä asuntosijoittajan tulee huomioida keittiöremontissa?

Keittiö on yksi avaintekijöistä asunnon vuokrattavuuden kannalta. Keittiön ei tarvitse olla ylellinen ja viimeisen päälle laitettu, mutta sen tulee olla toimiva, varustelutasoltaan nykyaikainen ja muuttovalmis vuokralaista varten.

Ideoita Yleinen

Kodit tuhansissa väreissä

Valkoisen valtakausi on väistymässä ja värit ovat palanneet sisustukseen rytinällä. Nyt myydään värillisiä keittiöitä koko ajan enenevissä määrin ja muutenkin uskalletaan sisustuksessa käyttää aina vain rohkeammin värejä.

Yleinen

Aamiaiskaappi – Hitti vai huti?

Aamiaiskaappi on muutamien viime vuosien aikana kehittynyt keittiökalustetrendistä monen keittiöremontoijan suosimaksi keittiökalusteeksi, joka on tullut jäädäkseen.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika