Liuku­ovi­komerot

Sujuvan säilytyksen ratkaisee tilaihmeiden liukuovikaappi! Mallistostamme löytyy vaihtoehtoja kaiken kokoisiin huoneisiin ja tyyleihin, myös peilillä ja lasilla varusteltuja. 

Sisusta liukuovikomerot kenkätelineillä, koreilla ja muilla tuotteillamme, niin vältät niin helposti syntyvän kaappien kaaoksen. Vaatekaapit sopivat mainiosti myös tilanjakoon.

Tule myymäläämme, niin katsotaan yhdessä kaappiasiat kuntoon!

Varaa suunnitteluaika »

Kurkkaa komeroihin

Klikkaa kuvaa ja löydä ideoita oman kotisi säilytykseen. Meillä on myös valtavasti muita vaihtoehtoja komeroratkaisuihin, kysythän lisää.

Liukuovikomeroihin liittyviä blogitekstejä

Keittiö Yleinen

Keittiön suunnittelu keittiöiden ammattilaisen vaatimuksilla

Monia varmasti kiinnostaa, miltä näyttää keittiöammattilaisen oma keittiö ja millaisia asioita siellä on huomioitu. Onko siellä kaikki uusimmat hilavitkuttimet ja trendivärit? Vai onko se klassinen tarkkaan harkittu kokonaisuus?

Yleinen

Aamiaiskaappi – Hitti vai huti?

Aamiaiskaappi on muutamien viime vuosien aikana kehittynyt keittiökalustetrendistä monen keittiöremontoijan suosimaksi keittiökalusteeksi, joka on tullut jäädäkseen.

Yleinen

Keittiö on kodin sydän

Monessa kodissa keittiö on kodin toimintojen keskipiste, jossa viihdytään muutenkin, kuin ruoanlaiton parissa. Parhaimmillaan se on erottamaton osa kodin sisustusta.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika