Liuku­ovi­komerot

Sujuvan säilytyksen ratkaisee tilaihmeiden liukuovikaappi! Mallistostamme löytyy vaihtoehtoja kaiken kokoisiin huoneisiin ja tyyleihin, myös peilillä ja lasilla varusteltuja. 

Sisusta liukuovikomerot kenkätelineillä, koreilla ja muilla tuotteillamme, niin vältät niin helposti syntyvän kaappien kaaoksen. Vaatekaapit sopivat mainiosti myös tilanjakoon.

Tule myymäläämme, niin katsotaan yhdessä kaappiasiat kuntoon!

Varaa suunnitteluaika »

Kurkkaa komeroihin

Klikkaa kuvaa ja löydä ideoita oman kotisi säilytykseen. Meillä on myös valtavasti muita vaihtoehtoja komeroratkaisuihin, kysythän lisää.

Kesäkampanja

Lumi-malliston ovet -90 %
Muut ovet -50 %

Lue lisää »

Liukuovikomeroihin liittyviä blogitekstejä

Ideoita Yleinen

Kodit tuhansissa väreissä

Valkoisen valtakausi on väistymässä ja värit ovat palanneet sisustukseen rytinällä. Nyt myydään värillisiä keittiöitä koko ajan enenevissä määrin ja muutenkin uskalletaan sisustuksessa käyttää aina vain rohkeammin värejä.

Keittiö Yleinen

Mitä asuntosijoittajan tulee huomioida keittiöremontissa?

Keittiö on yksi avaintekijöistä asunnon vuokrattavuuden kannalta. Keittiön ei tarvitse olla ylellinen ja viimeisen päälle laitettu, mutta sen tulee olla toimiva, varustelutasoltaan nykyaikainen ja muuttovalmis vuokralaista varten.

Yleinen

Aamiaiskaappi – Hitti vai huti?

Aamiaiskaappi on muutamien viime vuosien aikana kehittynyt keittiökalustetrendistä monen keittiöremontoijan suosimaksi keittiökalusteeksi, joka on tullut jäädäkseen.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika