ideoita

jokaiseen kotiin

Keittiöt

Idealin keittiö on elämäsi näköinen! Tarpeesi täyttävä ja silmääsi sopiva kokonaisuus syntyy arkeasi ymmärtävien ammattilaistemme avulla.

Lue lisää »

Kylpyhuoneet

Kaikelle ja kaikille riittävästi toimivaa, tyylikästä säilytystilaa. Koko kylpyhuone rakentuu kätevästi Idealin ideoilla ja tuotteilla.

Lue lisää »

Vaatekaapit

Järjestystä arkeen tuovat modernit, sisustukseesi sopivat vaatekaapit. Meiltä löydät tyylikkäät tilaihmeet kaikkiin kodin huoneisiin.

Liukuovikomerot » Saranaovikomerot »

Muut tilat

Ei tilaa, johon Ideal ei istuisi. Meidän tuotteistamme tehdään vaikka ja mitä, aina kokonaisista kodinhoitohuoneista yksittäisiin huonekaluihin.

Lue lisää »

Design from Finland

Suomalaiseen suunnitteluun panostaminen on tuonut meille Design from Finland -tunnuksen. Mallistomme suunnittelusta vastaa kotimainen tiimi, jonka pöydällä tuotteemme saavat kestävän, käytännöllisen ja tyylikkään muotonsa. Me Idealissa haluamme tarjota koteihin vain pitkäikäisiä, ajattomia kalusteita. 

Lue lisää »

Myymälät

Myymälät

Rahoitus

Rahoitus

Asennus

Asennus

Blogi

Valaistuksella tunnelmaa syksyyn

Syksy tuo mukanaan pimeyden, jolloin kotona tarvitaan enemmän valoa. Aikaisin hämärtyvät illat, hitaasti kirkastuvat aamut ja synkät sadepäivät vaativat valaisemaan eritoten keittiötä, joka on monelle elämän vilkkaimpia paikkoja.

Lue lisää »
Katso kaikki postaukset »

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika