Keittiön lisävarusteet helpottamaan arkea

Keittiöremontin yhteydessä on tärkeä miettiä keittiön arkea helpottavia yksityiskohtia. Keittiöön suunnitellut lisävarusteet, kuten aterinlaatikko, mausteteline tai apteekkarikaappi, auttavat pitämään ruoka-ainekset ja ruuanlaittovälineet hienosti järjestyksessä.

Tästä blogikirjoituksesta löydät vinkkejä keittiön toimivuuden parantamiseen. Lue koko teksti tai klikkaa alta suoraan sinua kiinnostavaan aiheeseen.

Kulmakaapit hyötykäyttöön

Kapeiden tilojen pelastajat

Aterinlaatikko pitää ruokailuvälineet ojennuksessa

Korkeiden komeroiden mekanismit

Altaiden lisävarusteet

Kulmakaapit hyötykäyttöön

Kulmakaappien mekanismien avulla takimmaiset kattilat ja padat eivät ole enää toisten takana piilossa, vaan niiden saatavuus on helppoa. Kulmakaapin tavallisimpia varusteita on karuselli, joka mahdollistaa kaappitilan tehokkaan käytön.

Piilokulmakaapista swing-mekanismin avulla koko kaapin sisältö liukuu kevyesti kaapista ulos antaen loistavan yleiskuvan koko kaapin sisällöstä.

Kapeiden tilojen pelastajat

Tilan maksimaalinen käyttö on tärkeä, esimerkiksi 15 cm alakaapin tilaan saadaan hyödyllisesti sijoitettu mauste- tai pyyheteline.

Aterinlaatikko pitää ruokailuvälineet ojennuksessa

Aterinlaatikkoon eli ruokailuvälinelaatikkoon saadaan loistavasti järjestykseen kaikki ruokailuvälineet, kauhat, paistinlastat, sakset, juustohöylät ja muut keittiö pikkutarvikkeet. Kaikki on kätevästi löydettävissä ja selkeästi järjestyksessä. Meiltä on saatavilla jokaiseen laatikostoon juuri oikean mittainen aterinlaatikko.

Tyylikäs tammilokerikko on yksi vaihtoehto aterinlaatikolle. Erikokoisia lokeroita voi kiinnittää klipseillä toisiinsa ja rakentaa juuri oman tarpeen mukaisen kokonaisuuden. Tammilokerikko toimii hyvin myös kylpyhuoneen tai wc:n laatikoissa.

Vetolaatikossa maustetelineen eli mausteritilän avulla maustepurkit ovat näppärästi käytettävissä. Mausteet eivät ole tässä ratkaisussa alttiina rasvankärylle, kosteudelle tai valolle. Tässä voisi säilyttää myös maustepusseja vierekkäin, ja kaikki ovat selkeästi näkyvillä ja helposti löydettävissä.

Laatikostoon voi valita myös tyylikkään lasilaitavaihtoehdon perinteisen reelinkiparin sijaan ja lisäksi erilaisia pohjamattoja.

Laatikot saa avattua muutenkin kuin käsin vetämällä. Tönäisemällä laatikko aukeaa ja sulkeutuminen tapahtuu perinteiseen tapaan painamalla se kiinni. Vaihtoehtona on myös sähköllä ohjattava laatikko. Esimerkiksi tilanteessa, jossa kokin molemmat kädet ovat kalan käsittelyn sotkemat ja tarvitsisi avata jätelaatikko, käsky annetaan polvella tai lantiolla . Sähkömoottori avaa laatikon ja uudella polvikomennolla taas sulkee sen.

Korkeiden komeroiden mekanismit

Korkeampien kaappien niin kutsutut apteekkimekanismit tuovat sisällön kokonaan hyvin näkyviin.

Näissä komeromalleissa tavaroita ei tarvitse kurkotella kaapin perältä, vaan hyllyt tuovat ne näkyville. Enemmän tilaa, tavarat ovat paremmin järjestyksessä, selkeämpi yleiskuva.

Altaiden lisävarusteet

Pienen tilan tuomaan pulmaan tulevat avuksi allastehtaiden tarjoamat lisävarusteet. Altaiden päälle saatavilla olevia lisävarusteita ovat leikkuulaudat, valutusastiat, vihanneskulhot, silikonialustat, kalan käsittelyyn tarkoitetut alustat. Altaan lisävarusteet tuovat monesti kaivattua lisätilaa työskentelyyn. Voit hyödyntää leikkuulaudan avulla myös altaan tilan tasona tarvittaessa.

Runsaasti vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, lisävarusteet antavat keittiöösi järjestelmällisyyden, kaikki tarvittava heti löydettävissä.

Varaa ilmainen keittiön suunnitteluaika

Myymälöidemme ammattilaiset ovat aina apunasi. Meiltä saat apua lisävarusteiden valintaan ja muihin keittiöön liittyviin kysymyksiisi. Varaa aika yhteiselle suunnitteluhetkelle

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika