Moderni keittiö vanhaan taloon – vanhaa kunnioittaen

Vanhan hirsirunkoisen talon keittiö koki uskomattoman muodonmuutoksen, kun vanhaan taloon tuotiin moderni keittiö. Nelihenkinen lapsiperhe halusi lisää säilytys- ja työskentelytilaa keittiöönsä. Lisäksi perheen äidin suurena haaveena oli astianpesukone arkea helpottamaan. Vanha keittiö tuntui suurista ikkunoista huolimatta pimeältä ja ahtaalta. Tummat kattoon saakka ulottuvat kaapit ja suuret komerot tekivät tilasta ahtaan oloisen ja laskutilaa oli vähän.

Tilanne ennen remonttia

Valkoisilla keittiönkaapeilla valoisa ja raikas ilme

Keittiöön valittiin oveksi valkoinen maalattu ovi, jossa leveä kehys antaa ovelle näköä, mutta koska urat ovat matalat, niin ovet on helppo pitää puhtaana. Valkoinen väri on valoisa ja raikas. Näyttävä kuppivedin sopii hyvin maalaisromanttiseen tunnelmaan. Korkea huonekorkeus mahdollisti sen, että korkeiden kaappien päälle saatiin kauniit kaarivalaisimet, jotka ovat samaa sävyä vetimien kanssa.

Kodinkoneet uusittiin

Perheen äidin toiveissa oli tiskikoneen lisäksi myös kiertoilmauuni ja mieluisa malli löytyikin Upolta. Kapea lippa-mallinen liesituuletin on huomaamaton, mutta tehokas. Nyt, kun iso kaappi on purettu keittiön nurkasta, hellan viereen jäi runsaasti työskentelytilaa helpottamaan ruoanlaittoa.

Kylmäsäilytykseen saatiin myös runsaasti tilaa ja jää-pakastinkaapin viereen mahtui vielä iso pystykaappi. Nyt kauniit, korkeat ikkunat pääsevät oikeuksiinsa.

Keittiössä laitettiin remontin yhteydessä kaikki pinnat uusiksi. Vaikka keittiöstä saatiin kaikki nykyajan vaatimukset täyttävä, on siinä myös ihanaa vanhanajan henkeä. Moderni keittiö tehtiin vanhaan taloon vanhaa rakennusta kunnioittaen.

Tämän upean keittiön suunnitteli Eini Kylliäinen Keittiöpisteen Kouvolan myymälästä. (Keittiöpiste on nykyään Ideal Keittiöt.) Jos sinä olet suunnittelemassa keittiöremonttia, tutustu keittiömallistoihin tästä tai varaa maksuton suunnitteluaika lähimpään myymälään.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika