Ruostumaton teräsallas vai komposiittiallas - kumpi parempi?

Kun pohdimme altaan valintaa keittiöömme tai kodinhoitohuoneeseemme, kohtaamme usein valinnanvaikeuden: ruostumaton teräs vai komposiittiallas? Molemmilla materiaaleilla on omat vahvuutensa, ja valinnan tekeminen voi olla haastavaa. Tässä artikkelissa vertailemme näitä kahta suosittua materiaalia ja tutkimme niiden etuja käyttäjälle.

Ruostumaton teräsallas: Ajaton tyylikkyys ja kestävyys

Ruostumaton teräsallas on pitkään ollut suosittu valinta monissa kodeissa, ja sen suosio perustuu useisiin ylivertaisiin ominaisuuksiin. Yksi merkittävimmistä eduista on ruostumattoman teräksen kestävyys. Se kestää kulutusta, lämpöä ja kemikaaleja paremmin kuin monet muut materiaalit, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon aktiiviseen keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Lisäksi rosteriallas on helppo pitää puhtaana. Stala tarjoaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja altaita, jotka ovat kestäviä ja tyylikkäitä – jo yli 50 vuoden ammattitaidolla. Lisäksi ruostumaton teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä materiaaleista, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

LAGOM-34-18 on moderni tiskiallas jokaiseen keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen.

Ruostumaton teräs on myös erittäin vastuullinen valinta. Stalalta on saatavana täysin ilmastovähennetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu allastuoteperhe, Stala ONE. Tässä allastuoteperheessä yhdistyy moderni, elegantti muotoilu, ympäristöystävällisyys ja helppo asennettavuus.

ONE-TDR34-17 on moderni 1,5-altainen ruostumattomasta teräksestä Lahdessa valmistettu keittiöallas.

Komposiittiallas: Monipuolisuutta ja tyylikkäitä värivaihtoehtoja

Komposiittialtaat ovat nousseet suosioon niiden monipuolisuuden ja tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta. Komposiittialtaita saa useissa eri värivaihtoehdoissa, mustan ollessa ehdoton suosikki. Stala Essent-mallistosta löytyy täysin mustat komposiittialtaat ylivuotoa ja koripohjaventtiiliä myöten. Lisäksi värikkäämpään makuun on tarjolla saven ja salvian väriset altaat, mikä mahdollistaa yhdenmukaisen sisustuksen luomisen kodin eri tiloihin. Komposiittialtaat ovat tyylikkäitä ja helppohoitoisia, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan moneen kotiin. Lisäksi erikokoiset komposiittialtaat sopivat sekä suureen että pieneen keittiöön.

Stala Essent CEG-E50 on tyylikkään kokomusta ylivuotoa ja koripohjaventtiiliä myöten.

Yhteenveto: Molemmilla materiaaleilla on omat vahvuutensa

Kumpi sitten on parempi valinta, ruostumaton teräs vai komposiitti? Se riippuu käyttäjän tarpeista, sisustustyylistä ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Ruostumaton teräs tarjoaa ajatonta tyylikkyyttä ja kestävyyttä, kun taas komposiittiallas tuo monipuolisuutta ja värikkäitä vaihtoehtoja sisustukseen. Riippumatta valinnastasi, voit luottaa siihen, että Stalan altaat tarjoavat korkealaatuista ja kestävää suorituskykyä sekä tuovat kauneutta ja toiminnallisuutta kotiisi.

Mikä on sinun valintasi?

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika