Toimiva keittiö ja tyylikäs koti

Toimiva keittiö on ratkaisevassa roolissa, kun kodista halutaan käytännöllinen. Tästä aktiivisen perheen täysin uudesta kodista haluttiin sekä käytännöllinen että hyvännäköinen. Silloin, kun päästään suunnittelemaan kokonaan uutta taloa, ovat seinät ainoa rajoittava seikka ja on helppo ottaa huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tämä uudisrakentajaperhe halusi hyvin toimivan ja käytännöllisen kodin.

Toimiva keittiö on kalustesuunnittelussa suurin kokonaisuus ja siihen kannattaakin paneutua huolella. Tässä perheessä laitetaan paljon arkiruokaa ja kaikki pitää olla helposti saatavilla sekä työskentelytilaa täytyy olla riittävästi.

Keittiön ovimalliksi valikoitui upea ja näyttävä mustaksi petsattu tammiviiluovi. Tasot ovat osaksi laminaattia ja saarekkeessa on mustaa kiveä. Kaappien päädyt haluttiin samalla pinnalla kuin ovet, joten näkyvissä päädyissä on tammiviilulevyt. Suuret laatikot ovat helppokäyttöisä ja niihin mahtuu paljon astioita ja kuivatavaroita.

Liesi sijoitettiin saarekkeeseen ja sen yläpuolella on näyttävä liesituuletin joka muistuttaa enemmän valaisinta kuin perinteistä liesikupua. Saarekkeesta ruokailutilaan avautuu käytännölliset vitriinit, näin kattauskin on helppoa.

Eteisessä on suuri liukuovikomero mihin mahtuu piiloon koko perheen ulkoiluvaatteet. Tummennettu peili sopii hyvin tähän kotiin.

Kodinhoitotilassa värimaailma on astetta vaaleampi ja pehmeämpi. Ovi on kestävää laminaattia pp-kanttauksilla. Reelinkivetimistä on hyvä ottaa kiinni.

Saunan eteinen jatkuu yhtenäisenä kodinhoitohuoneen kanssa. Kiintokalusteet sopivat hyvin myös näihin tiloihin. Säilytystilaa löytyy penkin alta pyyhkeille ja likavaatekorinkin saa sijoitettua kätevästi pukeutumistilaan.

Wc-tilat noudattavat talon muuta värimaailmaa mutta on maustettu punaisilla tehosteilla. Koko talon kalustuksessa on säilytetty kauniisti yhtenäinen linja ja värimaailma on harmoninen.

Jos kaipaat apua toimivan keittiön, kylpyhuoneen, kodinhoitohuoneen tai säilytystilojen suunnitteluun, varaa maksuton suunnitteluaika lähimpään Ideal Keittiöiden myymälään.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika