Uuteen hirsitaloon luotiin moderni ja tyylikäs sisustus

Uuteen hirsitaloon luotiin moderni ja tyylikäs sisustus, joka kuitenkin sopii yhteen luonnonmateriaalien kanssa.

Hirsitalon kalustuksesta haluttiin moderni vaikka talon rakennusmateriaali onkin perinteinen. Talon sydän on iso nykyaikainen tupa, missä keittiö yhdistyy oleskelutilaan. Tumma keittiö sopi hyvin tilaan koska väritys oli muuten vaalea ja isot ikkunat antavat valoa. Keittiön ovimallina on kaunis eläväpintainen kalvo-ovi vaakakuviolla. Korkeassa tilassa matala yläkaapisto on keveä.

Valkoinen taso ja allas tuovat kontrastia muuten tummiin kalusteisiin. Allas on kestävää ja hygieenista kvartsia, joka hylkii likaa. Välitilassa on kaunis tapetti mitä suojaa lasi.

Näkymä olohuoneesta keittiöön on rauhallinen. Valaistuksella voidaan korostaa välitilan tapettia ja luoda tunnelmaa.

Kodinhoitohuoneessa on helppohoitoset sileät valkoiset ovet. Tumma lattia antaa näyttävää kontrastia. Korkeissa komeroissa on paljon tilaa liinavaatteille ja siivoustarvikkeille. Aktiivisessa perheessa on paljon käyttöä kuivauskaapille, missä on kätevä kuivata ulkoiluvaatteet rankan lenkin päätteeksi.

WC-tiloissa jatkuu talon selkeä värimaailma. Toiseen vessaan valittiin näyttävä korkeakiiltoinen musta kalvo-ovi. Isoissa laatikoissa on paljon tilaa purkeille ja purnukoille, sekä pyyhkeille. Valopeilit antavat hyvän valon meikkaamiselle. Altaiden materiaalina on helppohoitoinen ja näyttävään muotoiluun taipuva valumarmori. Luonnonmateriaaleiden ja modernin kalustuksen liitto on tässä talossa harmoninen ja toimiva.

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika