Vanhaan keittiöön uutta ilmettä ovien vaihdolla

Tässä kohteessa keittiö haluttiin päivittää muun remontin yhteydessä sopimaan talon uuteen tyyliin. Värimaailmaa haluttiin saada vaaleammaksi ja raikkaammaksi, mutta tyyliä ei haluttu muuttaa liian moderniksi. Runkojen ollessa hyvässä kunnossa päädyttiin vain hankkimaan uudet keittiön kaapin ovet. Asiakas vaihdatti keittiöönsä myös uudet, yhteensopivat kaakelit.

Keittiön päivittämiseen riittää uudet keittiön kaapin ovet

Lähtötilanne oli tyypillinen 2000-vuoden alussa rakennetuille keittiöille; pähkinä runkoa ja keittiön kaapin ovet mintun vihreää peiliovea mökki-tyylisellä vetimellä. Kaakelit olivat myös ajalleen uskollisesti 20 x 20 kaakelia. Tunnelma keittiössä oli nuhjuinen ja kulahtanut. Kuvia alkutilanteesta:

Inspiraatiokuvat suunnittelun pohjana

Tutustuttuamme lähtötilanteeseen kävimme asiakkaan kanssa läpi toiveita muutoksesta sekä asiakkaan löytämiä inspiraatiokuvia. Suunnittelutapaamiseen onkin hyvä ottaa muutama inspiraatiokuva mukaan, niin suunnittelijallekin on alusta asti selvää, mihin tyyliin pyritään. Suunnittelijan on näin helpompi myös informoida asiakasta toiveiden realistisuudesta ja siitä mitä tuotteillamme on mahdollista saada aikaiseksi. Usein moduuleistamme voi saada kuvaston esimerkkien ja mallikeittiöiden lisäksi aikaan myös monenlaisia muitakin yhdistelmiä.

Asiakkaan inspiraatiokuvien tunnelmasta päällimmäiseksi jäi mieleen klassisuus ja kartanomainen eleganssi. Valkeat kaakelit tiililadonnalla sekä kuppivetimet olivat myös inspiraatiokuvissa toistuva piirre.

Valinnoista valmiiksi keittiöksi

Oveksi valikoituikin hyvin kuvia mukaileva Josadoorin Lakka. Väriksi valittiin varman päälle puhtaan valkoinen. Vedin on kuppimainen ja tinan värinen.

Asiakas oli lopputulokseen todella tyytyväinen. Keittiö jatkaa nyt muun sisustuksen harmonista linjaa.

Tutustu Ideal Keittiöiden ovimallistoon ja aloita keittiöremontin suunnittelu!

Tilaa uutiskirje

Varaa suunnitteluaika